I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

8 tips voor een persoonlijke ceremonie!

Jan 9, 2017

De trouwceremonie, het belangrijkste onderdeel van heel de bruiloft. In deze video laat ik je zien hoe je ‘m nog leuker en persoonlijker maakt! Denk bijvoorbeeld aan een BABS, je eigen trouwbelofte schrijven en nog 6 tips!

De trouwceremonie, het belangrijkste onderdeel van heel de bruiloft. In deze video laat ik je zien hoe je ‘m nog leuker en persoonlijker maakt! Denk bijvoorbeeld aan een BABS, je eigen trouwbelofte schrijven en nog 6 tips!

8 tips voor een persoonlijke ceremonie!

Jan 9, 2017

lees meer