I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

De Italiaanse bruiloft van Frans & Elze – TWD VLOG

Jan 9, 2017

Op 11 september 2016 was het zo ver: Frans en Elze gingen trouwen! Niet in Nederland, maar in het prachtige Toscane. Het was een fantastische bruiloft, vol romantiek! Ik laat je meegenieten in deze vlog.

Op 11 september 2016 was het zo ver: Frans en Elze gingen trouwen! Niet in Nederland, maar in het prachtige Toscane. Het was een fantastische bruiloft, vol romantiek! Ik laat je meegenieten in deze vlog.

De Italiaanse bruiloft van Frans & Elze – TWD VLOG

Jan 9, 2017

lees meer