I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

Opening Wild at Heart Bridal – TWD VLOG

Jan 9, 2017

Yes, Nederland is een súper toffe bruidsmodezaak rijker. Wild at Heart Bridal, gevestigd in Nijmegen, verkoopt designer jurken, voornamelijk uit Amerika. Hoe cool is dat? Ik neem je mee naar de opening!

Yes, Nederland is een súper toffe bruidsmodezaak rijker. Wild at Heart Bridal, gevestigd in Nijmegen, verkoopt designer jurken, voornamelijk uit Amerika. Hoe cool is dat? Ik neem je mee naar de opening!

Opening Wild at Heart Bridal – TWD VLOG

Jan 9, 2017

lees meer