I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

5 tips voor het bruiloftsdiner

Feb 1, 2017

Het bruiloftsdiner is vaak ook zo’n ding. Want kies je voor vlees of vis? Kies je voor gerechten jullie lekker vinden of die de meeste gasten wel lekker zullen vinden? Ga je voor lange dinertafels of een walking diner? Ik bespreek het in deze video:

Het bruiloftsdiner is vaak ook zo’n ding. Want kies je voor vlees of vis? Kies je voor gerechten jullie lekker vinden of die de meeste gasten wel lekker zullen vinden? Ga je voor lange dinertafels of een walking diner? Ik bespreek het in deze video:

5 tips voor het bruiloftsdiner

Feb 1, 2017

lees meer