I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

10 leuke manieren om getuigen te vragen

Feb 19, 2017

Iemand vragen als getuige is natuurlijk super bijzonder! Daarom is het des te leuker om dit op een originele manier te doen. Maar wat is nu echt leuk? In deze video geef ik je 10 voorbeelden!

Iemand vragen als getuige is natuurlijk super bijzonder! Daarom is het des te leuker om dit op een originele manier te doen. Maar wat is nu echt leuk? In deze video geef ik je 10 voorbeelden!

10 leuke manieren om getuigen te vragen

Feb 19, 2017

lees meer