I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

Kinderen uitnodigen?

Mar 5, 2017

Een dilemma voor veel bruidsparen: nodigen we wel of geen kinderen uit op onze bruiloft? In deze video help ik je om een keuze te maken en geef ik je daarnaast nog wat extra tips. Bijvoorbeeld hoe je het aan de ouders uitlegt dat je liever hebt dat de kinderen thuis blijven. Waar kiezen jullie voor?

Een dilemma voor veel bruidsparen: nodigen we wel of geen kinderen uit op onze bruiloft? In deze video help ik je om een keuze te maken en geef ik je daarnaast nog wat extra tips. Bijvoorbeeld hoe je het aan de ouders uitlegt dat je liever hebt dat de kinderen thuis blijven. Waar kiezen jullie voor?

Kinderen uitnodigen?

Mar 5, 2017

lees meer