I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

THEMAKLEUR KIEZEN VOOR JE BRUILOFT

Mar 8, 2017

Eén van de eerste stappen in de organisatie van jullie bruiloft is het kiezen van een themakleur. Maar welke kleuren zijn nu mooi op een bruiloft en passen goed bij elkaar? In deze video geef ik je een stappenplan om tot jullie ideale kleur(en) te komen!

Eén van de eerste stappen in de organisatie van jullie bruiloft is het kiezen van een themakleur. Maar welke kleuren zijn nu mooi op een bruiloft en passen goed bij elkaar? In deze video geef ik je een stappenplan om tot jullie ideale kleur(en) te komen!

THEMAKLEUR KIEZEN VOOR JE BRUILOFT

Mar 8, 2017

lees meer