I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

Trouwplannen Magazine launch

Jan 15, 2018

Yay, another event to organize! In The Netherlands we don’t have much wedding magazines. One of the coolest is the Trouwplannen Magazine. We organized the launch for the newest edition. The cover of the magazine is pink and therefore we wanted a pink venue. We succeeded! Het Werkwarenhuis is a venue where e-ve-ry-thing is pink. Time to select the rest of the team. We had the best styling items from Teleuktrouwen, florals by Edenique Floral Design, cake by Sweet Charlotte, the cool tubes by The Wedding Press and the pretty pics below are from Studio Phylicia.

Nederlands:
We mochten weer een tof evenement organiseren! Het Trouwplannen Magazine is een magazine dat jaarlijks in alle winkels ligt. Op dit moment het mooiste trouwmagazine dat Nederland rijk is. Bij zo’n magazine hoort een toffe lancering en dat is waar wij ingeschakeld zijn.

De cover van het magazine is roze en om in de millennial pink thema te blijven, zochten we een locatie uit die van top tot teen roze is. We kwamen uit bij het Werkwarenhuis en wát een toffe plek! Een industriële locatie waar letterlijk over alles de roze verfkwast gegaan is. We wisten meteen dat dit de locatie moest zijn. Tijd om de rest van het dream team samen te stellen. De styling items komen van Teleuktrouwen, de bloemen van Edenique Floral Design, de taart van Sweet Charlotte, de reageerbuisjes van The Wedding Press en de prachtige foto’s zijn gemaakt door Studio Phylicia.

Yay, another event to organize! In The Netherlands we don’t have much wedding magazines. One of the coolest is the Trouwplannen Magazine. We organized the launch for the newest edition. The cover of the magazine is pink and therefore we wanted a pink venue. We succeeded! Het Werkwarenhuis is a venue where e-ve-ry-thing is pink. Time to select the rest of the team. We had the best styling items from Teleuktrouwen, florals by Edenique Floral Design, cake by Sweet Charlotte, the cool tubes by The Wedding Press and the pretty pics below are from Studio Phylicia.

Nederlands:
We mochten weer een tof evenement organiseren! Het Trouwplannen Magazine is een magazine dat jaarlijks in alle winkels ligt. Op dit moment het mooiste trouwmagazine dat Nederland rijk is. Bij zo’n magazine hoort een toffe lancering en dat is waar wij ingeschakeld zijn.

De cover van het magazine is roze en om in de millennial pink thema te blijven, zochten we een locatie uit die van top tot teen roze is. We kwamen uit bij het Werkwarenhuis en wát een toffe plek! Een industriële locatie waar letterlijk over alles de roze verfkwast gegaan is. We wisten meteen dat dit de locatie moest zijn. Tijd om de rest van het dream team samen te stellen. De styling items komen van Teleuktrouwen, de bloemen van Edenique Floral Design, de taart van Sweet Charlotte, de reageerbuisjes van The Wedding Press en de prachtige foto’s zijn gemaakt door Studio Phylicia.

Trouwplannen Magazine launch

Jan 15, 2018

lees meer