I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner.  Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

I am truly, madly, deeply in love with love. On this page I will share everything I do as a wedding planner. I will share the weddings that I organise, the styled shoots that I create and everything else that I want to share. This blog is my diary, my notebook, my drawing block and everything in between. 

> NL

Ik ben truly, madly, deeply verliefd op de liefde. Op deze pagina deel ik alles wat ik meemaak als wedding planner. Ik deel de bruiloften die ik organiseer, de styled shoots die ik gedaan heb, deel mijn kennis en ervaring door leuke blogs en al het andere dat ik wil delen. Deze blog is mijn dagboek, mijn notitieblok, mijn witte canvas en alles daartussen. 

< ENG

Getting married in Marrakech

Feb 4, 2018

Magical Marrakech is how people call this amazing city. As a destination weddingplanner I’m looking for new venues and places to get wed all the time. I fell in love with Marrakech from the minute I arrived the first time and discovered immediately a lot pretty venues for a wedding. From riads to botanic gardens and everything in between.

When you think about getting married in Marrakech you probably picture a typical Moroccan wedding with all it’s traditions. But there are so much more possibilities. You can organize a wedding at this city however you want. Marrakech makes a beautiful backdrop for any type of wedding. The pink houses, gorgeous patterns, venues and greenery will make every wedding stand out.

Getting married in Marrakech, or another city in Morocco, isn’t easy to organize if you’re not a resident. You probably don’t speak the language, don’t know the culture and don’t know where to find the right people. Luckily we are crazy about weddings in Marrakech! We know our way around the city, know a lot of people, have the most gorgeous venues in our portfolio and drink Moroccan tea with great vendors a couple of times a year. Still not sure if you want to say yes in Marrakech? We organized some shoots in the old centre of Marrakech and in the Agafay desert. Check them out! And of course, we are happy to get in touch and drink a cup of (Moroccan) tea together.

TROUWEN IN MARRAKECH

Marrakech is magisch. Als destination weddingplanner ben ik constant op zoek naar mooie plekken voor een buitenlandse bruiloft. Toen ik voor het eerst in Marrakech verbleef was ik verkocht. Ik werd direct verliefd op deze bruisende stad en ontdekte direct veel mooie trouwlocaties. Van riads met mooie binnenplaatsen tot botanische tuinen en echte trouwlocaties.

Bij trouwen in Marrakech denk je misschien direct aan een Marokkaanse bruiloft met alle bijbehorende tradities. Dit hoeft absoluut niet te zijn! Er zijn zo veel prachtige plekken waar jullie een “westerse bruiloft” kunnen organiseren. Precies zoals jullie willen, maar dan wel met de mooie kleuren en aspecten van de rode stad, zoals Marrakech ook weleens genoemd wordt. Dat is niet voor niets, de gehele stad is gekleurd. Persoonlijk vind ik het eerder zalmroze, maar hoe je het ook noemt, het is prachtig.

Trouwen in Marrakech, of Marokko in het algemeen, is niet heel makkelijk te regelen voor een westerling. Waarschijnlijk spreken jullie de taal niet, kennen jullie de cultuur niet en dat maakt het lastig om alles goed te regelen. Gelukkig zijn wij gek op bruiloften in Marrakech en helpen wij je graag met de organisatie! Inmiddels hebben we een enorm groot netwerk in dit land en kennen we de mooiste plekken en beste leveranciers. Twijfelen jullie om te trouwen in Marokko? Bekijk deze en deze shoot eens die we in dit prachtige land hebben gedaan of get in touch. We kunnen altijd een kop koffie drinken en samen de mogelijkheden bespreken!

 

 

Magical Marrakech is how people call this amazing city. As a destination weddingplanner I’m looking for new venues and places to get wed all the time. I fell in love with Marrakech from the minute I arrived the first time and discovered immediately a lot pretty venues for a wedding. From riads to botanic gardens and everything in between.

When you think about getting married in Marrakech you probably picture a typical Moroccan wedding with all it’s traditions. But there are so much more possibilities. You can organize a wedding at this city however you want. Marrakech makes a beautiful backdrop for any type of wedding. The pink houses, gorgeous patterns, venues and greenery will make every wedding stand out.

Getting married in Marrakech, or another city in Morocco, isn’t easy to organize if you’re not a resident. You probably don’t speak the language, don’t know the culture and don’t know where to find the right people. Luckily we are crazy about weddings in Marrakech! We know our way around the city, know a lot of people, have the most gorgeous venues in our portfolio and drink Moroccan tea with great vendors a couple of times a year. Still not sure if you want to say yes in Marrakech? We organized some shoots in the old centre of Marrakech and in the Agafay desert. Check them out! And of course, we are happy to get in touch and drink a cup of (Moroccan) tea together.

TROUWEN IN MARRAKECH

Marrakech is magisch. Als destination weddingplanner ben ik constant op zoek naar mooie plekken voor een buitenlandse bruiloft. Toen ik voor het eerst in Marrakech verbleef was ik verkocht. Ik werd direct verliefd op deze bruisende stad en ontdekte direct veel mooie trouwlocaties. Van riads met mooie binnenplaatsen tot botanische tuinen en echte trouwlocaties.

Bij trouwen in Marrakech denk je misschien direct aan een Marokkaanse bruiloft met alle bijbehorende tradities. Dit hoeft absoluut niet te zijn! Er zijn zo veel prachtige plekken waar jullie een “westerse bruiloft” kunnen organiseren. Precies zoals jullie willen, maar dan wel met de mooie kleuren en aspecten van de rode stad, zoals Marrakech ook weleens genoemd wordt. Dat is niet voor niets, de gehele stad is gekleurd. Persoonlijk vind ik het eerder zalmroze, maar hoe je het ook noemt, het is prachtig.

Trouwen in Marrakech, of Marokko in het algemeen, is niet heel makkelijk te regelen voor een westerling. Waarschijnlijk spreken jullie de taal niet, kennen jullie de cultuur niet en dat maakt het lastig om alles goed te regelen. Gelukkig zijn wij gek op bruiloften in Marrakech en helpen wij je graag met de organisatie! Inmiddels hebben we een enorm groot netwerk in dit land en kennen we de mooiste plekken en beste leveranciers. Twijfelen jullie om te trouwen in Marokko? Bekijk deze en deze shoot eens die we in dit prachtige land hebben gedaan of get in touch. We kunnen altijd een kop koffie drinken en samen de mogelijkheden bespreken!

 

 

Getting married in Marrakech

Feb 4, 2018

lees meer